Meniu
Telefon
Suna
Email
Cere oferta
Harta
Locatie

Colantare porsche

Home » Blog
porsche colantat pentru competitie

Atunci când vrei să modifici o mașina de raliu, o dilemă care apare de cele mai multe ori este decizia de fie a-ti vopsi mașina, fie a o colanta.Zilele în care o găleată de vopsea era singura modalitate de a-ți personaliza mașina înainte de un raliu sunt de mult duse.

 

STREETdesign.ro te ajuta să îți arăți sponsorii cu un nou look și într-un mod cu stil.

 

Colantarea unei mașini este un proces detaliat care face orice vehicul sa arate special. În acest proces iau parte mult mai multe decat niște colante. Procesul de colantare începe cu mult înainte ca primul colant să fie printat.

 

Design

Design-ul este pe departe cea mai importanta parte din colantarea unei mașini și face diferența dintre o mașină care arată special și una simplă. STREETdesign.ro folosește design-uri detaliate, care sunt făcute special să se potrivească mașinii tale. Mulți clienți se gândesc la un design dinainte de a veni la noi.

Folosim machete si simulări grafice la calculator, astfel stim cum va arata inscriptionarea.

Nu toate designurile bune funcționează mereu. Este nevoie de un proces de gândire pentru a proteja anumite logo-uri și litere. “Poți avea un logo minunat pe ușa unei mașini, doar ca să realizezi mai târziu că mânerul trece fix printr-o literă. “.

 

Pregătirea vehiculului

De obicei, pregătirea vehiculului este importantă din toate aspectele, același lucru se aplică și la colantare, iar pașii sunt similari și pentru vopsire. Atât timp cât vopseaua este în condiție bună, atunci când va trebui, și autocolantul se va dezlipi ușor. În timpul de viață al unei mașini de raliu, mașina poate trece printr-o serie de schimbări. Uneori, design-ul unei colantări poate fi pe mașină  pentru un singur eveniment.

Dacă ai o colantare sub standarde, atunci când dorești să cureti autocolantul , este o mare șansă ca acest proces să deteriorezi vopseaua .Pregătirea mașinii este cheia, primul pas fiind o curățare foarte bună.

 

Aplicare

Colantarea sună simplu, dar când ai de a face cu o suprafață mare pentru colantat, este un proces dificil care trebuie urmat cu precizie. Echipa de la STRETdesign.ro are o  experiență vastă în acest domeniu, folorim bucăți mari de autcolant care acoperă o parte a mașinii dintr-o singură bucată. Echipa plasează autcolantul pe mașină și îl fixează cu magneți  și cu bandă pentru a se asigura ca design-ul iese ca la carte.

Autcolantul este disponibil in role de 1520mm în lățime,  pentru a acoperi sub pragul mașinii, până pe plafon,  astfel colantarea unei părți laterale poate fi făcută dintr-o singură bucată. Lucrul bun despre materialele de buna calitate este ca sunt repozitionabile,  nu se lipește de mașină, până când nu este apăsat.

 

Aspectul final

După ce majoritatea colantării este aplicată pe părțile laterale ale mașinii, atenția este centralizată pe aspectul final al mașinii: capota, portbagajul, și aripile trebuie să fie făcute separat, în funcție de mașină și de poziționarea lor.   Aceste părți sunt printate separat ca parte a design-ului și sunt tăiate specific.

“Când primim o mașina pentru colantare, montajul dureaza  4 zile. Include pregatirea și aspectele finale. De asemenea, mașina trebuie ținută la temperatură pentru o zi pentru a ne asigura că autcolantul nu se dezlipește “

Cu toate că acest sport este destul de distructiv pentru mașină, avariile suferite de colant nu sunt foarte importante. Chiar dacă o parte din colant este afectată, putem printa doar acea parte din design necesară pentru reparație.

 

ppregatire inainte de colantare
ppregatire inainte de colantare
laminare pint cu folie satin mat
laminare pint cu folie satin mat
aplicare autocolant la cald
aplicare autocolant la cald
pregatire capac oglinda pentru colanatre
pregatire capac oglinda pentru colanatre
grafica are continuitate intre capota si aripa
grafica are continuitate intre capota si aripa
parasolar vbcs
parasolar vbcs
detaliu colantare premium vbcs
detaliu colantare premium vbcs
colantare galben si negru porsch
colantare galben si negru porsch
sponsor rotac
sponsor rotac
negru satin porsche
negru satin porsche
grafica dungi galbene
grafica dungi galbene
montaj autcolant cu atentie la detalii
montaj autcolant cu atentie la detalii
posche colantat pregatit pentru livrare
posche colantat pregatit pentru livrare
Reclame autobuze STB și publicitate pe tramvai
Insipționarea autobuzelor și reclamele pe mijloacele de transport în comun sunt modalități magice de a-ți promova brandul și de a ajunge la un public larg și variat. Cu experiența noastră de monitori profesioniști și cu avantajele incredi...
Informatii clienti
0722934316
Adresa de e-mail
contact@colortuning.ro
Strada Mestecanis 1i
Sector 5, Bucuresti
STREETDESIGN.RO divizie ColorTuning.RO
© Copyright 2024 Street Design