Meniu
Telefon
Suna
Email
Cere oferta
Harta
Locatie

Fisiere specificatii

Home » Resurse

Formate de fișier preferate

Adobe Photoshop: Fișiere .psd sau .psb stratificate la dimensiune completă în modul RGB sau CMYK la 72-100 ppi cu 1 cm de bleed pe toate cele 4 laturi. Includeți toate fonturile într-un fișier separat .

 

Corel draw sau Adobe Illustrator: Fișiere .ai sau .pdf stratificate în modul RGB sau CMYK cu 1 cm de bleed pe toate cele 4 laturi. Convertiți fonturile în contururi și încorporați toate imaginile raster. Dacă editarea este realizată de STREETdesign, trebuie să includeți toate fonturile și imaginile asociate într-un fișier separat. Fișierele care necesită o grafică sau un element tăiat pe contur TREBUIE SĂ AIBĂ cel puțin 3 straturi (dieline, imagine, bleed).

Configurați fișierul la o scară de 100% pentru proiectele sub 450 cm ; pentru proiecte mai mari, configurați fișierul la scara 1/2 sau 1/10. De exemplu, o remorcă de 13 m x 2,7 m inaltime cu margini de 1 cm ar fi de 1,3 x 0,27 m la dimensiune completă vă recomandăm să sunați sau să trimiteți un e-mail cu întrebări.

 

    Formate de fișiere „bun de tipar” acceptate

Fișiere gata de imprimare: Fișiere .tiff sau .pdf aplatizate (flattern)  la dimensiune completă în modul color RGB sau CMYK care NU VOR FI MODIFICATE ÎN NICIUN FEL. Toate fonturile trebuie convertite în contururi, iar toate imaginile raster trebuie încorporate. Dacă fișierele dvs. nu au dimensiunea reală, acceptăm numai fișiere la scara 1/2 sau 1/10, iar scara exactă trebuie menționată în numele fișierului. Proiectul trebuie să fie însoțit de o probă color tipărită sau de o captură de ecran trimisă prin e-mail pentru a ne asigura că producem aspectul corect. NU utilizați marcaje de tăiere sau alte semne ale imprimantei; sunt necesare numai bleed.

 

Fișierele care necesită o grafică sau un element tăiat pe contur TREBUIE SĂ AIBĂ cel puțin 3 straturi (dieline, imagine, bleed) și să fie salvate în Adobe Illustrator ca fișier .pdf stratificat.

 

STREETdesign își asumă calitatea autocolantelor decorative imprimate de noi. Cu toate acestea, veți fi responsabili pentru toate costurile legate de reproducerea unui autocolant decorativ nou din cauza ortografierii, a aspectului, a dimensionării etc. Contactați-ne pentru orice întrebări înainte de a trimite proiectul.

 

   Orientări suplimentare:

Logo-uri: Pentru majoritatea proiectelor, este necesar un logo bazat pe vectori. Trimiteți un fișier .pdf, .ai sau .eps cu logo-ul dvs.

Dacă nu aveți un logo bazat pe vectori, putem crea unul din fișierul .jpeg sau .tiff pentru o taxă suplimenatara in functie de complexitate 30-100 Euro. Vă vom oferi o copie pentru viitoarele proiecte de marketing.

 

Bleed: Includeți un bleed de cel puțin 1 cm peste dimensiunea finalizată pentru proiecte mari. Bannerele necesită ZERO bleed.

 

Potrivirea culorilor: Dacă culoarea este esențială,  trebuie specificat la începutul proiectului. Nu putem să luăm un cod de culoare de vopsea și să-l potrivim exact. Atunci când este solicitată/necesară o potrivire a culorilor, la lucrare se va adăuga o probă de culori pentru aprobare în valoare de 20 Euro.

 

NU ACCEPTĂM: Pentru a asigura calitatea, nu acceptăm fișiere grafice în Microsoft Excel, Microsoft Word, poze de mici dimensiuni gasite pe google sau imagini transmise pe whatsapp.

 

   Trimiterea fișierelor: Încărcare: wetransfer sau dropbox sunt optiuni foarte bune de a trimite fisiere de mari dimensiuni.

E-mail: Fișierele sub 10 MB pot fi trimise prin e-mail.

Reclame autobuze STB și publicitate pe tramvai
Insipționarea autobuzelor și reclamele pe mijloacele de transport în comun sunt modalități magice de a-ți promova brandul și de a ajunge la un public larg și variat. Cu experiența noastră de monitori profesioniști și cu avantajele incredi...
Informatii clienti
0722934316
Adresa de e-mail
contact@colortuning.ro
Strada Mestecanis 1i
Sector 5, Bucuresti
STREETDESIGN.RO divizie ColorTuning.RO
© Copyright 2024 Street Design