Meniu
Telefon
Suna
Email
Cere oferta
Harta
Locatie

Greșeli de evitat in colantările auto

Home » Resurse

GREȘELI COMUNE DE MONTARE PE CARE TREBUIE SĂ LE EVITAȚI LA COLANTAREA VEHICULULUI

 

Odată ce ați stabilit designul colantului auto, următorul pas este să montați colantele pe mașini sau camioane. În această etapă a procesului, o mulțime de colante bune pot da greș. O lucrare de montaj necorespunzătoare poate face un colant dificil de citit sau îi poate ascunde în alt mod mesajul. Pentru ca un colant să își facă efectul magic, evitați următoarele greșeli de montaj.

 

1. ÎNCERCAȚI SĂ MONTAȚI DVS.

De obicei, pentru a monta colante auto sunt necesare unelte speciale și cunoștințe profesionale. Persoanele care montează colante auto și pentru branding auto au pregătire și experiență în acest domeniu. Aceștia înțeleg complexitatea aplicării unui colant auto și știu exact ce să facă pentru a se asigura că respectivul colant este neted și că va rezista timp îndelungat.

Acest lucru înseamnă că, în general, puteți obține rezultate mult mai bune atunci când alegeți un montaj profesional, decât atunci când încercați să montați singuri colantul.

 

2. ALEGEREA GREȘITĂ A MATERIALELOR

Autocolantul auto utilizat pentru a crea colante auto este un tip de material special conceput să reziste ani de zile, chiar și după expunerea la vânt, ploaie, zăpadă și așa mai departe. Dacă vă mulțumiți cu un material care ar putea fi mai ieftin, este posibil ca rezultatele să nu dureze atât de mult timp.

Alegerea materialului potrivit este, de asemenea, importantă în funcție de locul în care este montat colantul. De exemplu, dacă părți ale colantului acoperă geamurile vehiculului, este esențial să utilizați un tip special de vinil care permite persoanelor din interiorul mașinii să vadă afară.

 

3. MATERIAL INSUFICIENT

Atunci când vine vorba de colantarea vehiculului dvs., este mai bine să aveți prea mult material decât prea puțin. Deși o cantitate excesivă de vinil poate părea o risipă, este mai bine decât alternativa — a nu avea suficient material. Dacă nu există suficient material pentru a acoperi complet vehiculul, montatorul ar putea încerca să întindă vinilul, ceea ce poate crea dungi albe pe material. Aceste dungi pot interfera cu designul dvs. sau pot face ca vehiculul să arate mai puțin atrăgător.

Un montator trebuie să cunoască dimensiunile mașinii și ale camionului dvs. și să știe în ce fel forma și designul vehiculului vor afecta cantitatea de material necesar pentru colant.

 

4. NEPREGĂTIREA VEHICULULUI

Cea mai bună suprafață pentru montarea unui colant auto este o suprafață curată, netedă. Mașinile și camioanele nu trebuie să prezinte urme de murdărie, praf și deșeuri înainte de montarea colantului din vinil. Dacă vehiculul a fost vopsit recent, cel mai bine este să așteptați câteva săptămâni înainte de a aplica colantul pentru a da timp vopselei să se întărească.

De obicei, montatorii profesioniști vor curăța suprafța cu alcool izopropilic înainte de instalare pentru a se asigura că reziduurile de ulei și alte murdării persistente sunt îndepărtate. Acest lucru vă va ajuta să obțineți cel mai bun rezultat posibil.

 

COLANTE AUTO DE LA STREETDESIGN.RO

Colantele auto și pentru brandingul auto permit companiei dvs. să valorifice traficul și să se conecteze cu un public captiv. Cu cât designul este mai bun, cu atât colantul auto va fi mai eficient și mai de impact. Atunci când colaborați cu STREETdesign.ro pentru imprimarea colantelor auto, veți beneficia, de asemenea, de personalul nostru informat, care vă poate ajuta să vă răspundă la întrebări și vă poate oferi îndrumări pentru a vă asigura că veți obține un rezultat care corespunde sau depășește așteptările dvs.

Reclame autobuze STB și publicitate pe tramvai
Insipționarea autobuzelor și reclamele pe mijloacele de transport în comun sunt modalități magice de a-ți promova brandul și de a ajunge la un public larg și variat. Cu experiența noastră de monitori profesioniști și cu avantajele incredi...
Informatii clienti
0722934316
Adresa de e-mail
contact@colortuning.ro
Strada Mestecanis 1i
Sector 5, Bucuresti
STREETDESIGN.RO divizie ColorTuning.RO
© Copyright 2024 Street Design