Meniu
Telefon
Suna
Email
Cere oferta
Harta
Locatie

Resurse

Intrebări frecvente
Raspundem la cele mai frecvente intrebari ale cliențiilor noștrii legate de inscripționările și colantările auto.
Cum să alegi atelierul de colantări auto
Cu totii cautam ieftin , rapid si calitativ insa in domeniul inscriptionarilor si colantarilor auto este dificil sa le obtii pe toate.
Cum se intrețin inscripționările auto
Recomandări legate de intreținerea si prelungirea duratei de viață a autocolantelor auto folosite in inscriptionarile si colantările profesionale.
Greșeli de proiectare branding auto
În timp ce colantele auto pot reprezenta un mijloc publicitar cu impact, crearea unui colant auto în vederea promovării companiei dvs. poate fi mai mult decât pare la prima vedere.
Greșeli de evitat in colantările auto
Dacă doriți să demarați proiectarea și montarea unui colant auto, începeți să lucrați cu echipa noastră de experți chiar astăzi. În curând, vă veți crește notorietatea mărcii și vă veți face reclamă companiei dvs. de fiecare dată când porniți la drum.
Fisiere specificatii
Daca aveti simulări grafice , logo in format vectorial și alte elemente care doriti sa fie incluse in designul auto, puteți să le trimiteți pe email sau prin intermediul site-urilor care accepta transfer de fișire de mari dimensiuni. (wetransfer.com sau dropbox.com)
Materiale
Materiale disponibile pentru inscriptionarile auto
Reclame autobuze STB și publicitate pe tramvai
Insipționarea autobuzelor și reclamele pe mijloacele de transport în comun sunt modalități magice de a-ți promova brandul și de a ajunge la un public larg și variat. Cu experiența noastră de monitori profesioniști și cu avantajele incredi...
Informatii clienti
0722934316
Adresa de e-mail
contact@colortuning.ro
Strada Mestecanis 1i
Sector 5, Bucuresti
STREETDESIGN.RO divizie ColorTuning.RO
© Copyright 2024 Street Design