Meniu
Telefon
Suna
Email
Cere oferta
Harta
Locatie

Inscriptionare auto Bucuresti pentru Ahead Logistic

Home » Blog
inscriptionare parc auto ahead

Un client de top și apreciat al firmei noastre este Ahead Logistics.  Sunt o companie de transport marfă pe plan  național dar și internațional. Formată dintr-un personal de 100 de angajați și o flotă de transport impresionantă, aceștia și-au câștigat respectul pe piața din România prin profesionalism, responsabilitate, servicii de calitate și infrastructură bogată.

 

Dețin:

 

STREETdeisgn este firma care s-a preocupat de imaginea mijloacelor de transport ale companiei Ahead Logistic. Astfel, Ahead Logistic a căpătat mai multă vizibilitate atât pe plan național, cât și internațional. Autocolantele noastre, montate cu profesionalism de echipa noastră experimentată, au ajutat Ahead Logistic să obțină o identitate vizuală care atrage noi clienți zi de zi, dar care în același timp denotă seriozitate și profesionalism atât pentru clienți cât și pentru furnizori.

 

Toate serviciile noastre de colantare tir și inscripționare camion prin aplicare autocolant includ certificat de garanție.

 

Autocolantele auto sunt o modalitate excelentă de a crește gradul de cunoaștere a mărcii, de a afișa informații despre afacere sau chiar ca etichetare a mărcii.  După ce v-ați hotărât asupra bugetului alocat si a gradului de acoperire (partial sau integral)  angajații cu experiență de la STREETdeisgn.ro vă pot ajuta pentru ca reclama aplicata  să fie exact ceea ce aveți nevoie.

 

 

inscriptionare semiremorca ahead
inscriptionare semiremorca ahead
inscriptionare sigla autocolant ahead
inscriptionare sigla autocolant ahead
inscritpionare auto dacia
inscritpionare auto dacia
detaliu inscriptionare auto
detaliu inscriptionare auto
ahead logistic inscriptionare cabina mercedes
ahead logistic inscriptionare cabina mercedes
Reclame autobuze STB și publicitate pe tramvai
Insipționarea autobuzelor și reclamele pe mijloacele de transport în comun sunt modalități magice de a-ți promova brandul și de a ajunge la un public larg și variat. Cu experiența noastră de monitori profesioniști și cu avantajele incredi...
Informatii clienti
0722934316
Adresa de e-mail
contact@colortuning.ro
Strada Mestecanis 1i
Sector 5, Bucuresti
STREETDESIGN.RO divizie ColorTuning.RO
© Copyright 2024 Street Design